kolmapäev, 5. september 2007

Tallinn - Hamburg - Dubai

Meie esimene seiklus. Tallinnast hamburgi läks lend päris kähku, kuigi me saime veits tünksi. me arvasime et lend kestab 1 tund aga tegelt oli 1.5. siis jõudsime ilusti hamburgi ja siis me pidime leida üles koha kus me saame check in teha dubai lennule aga vot sellist kohta polnud. siis me trippisime mingi tolli onu juurde rääkisime talle oma murest ta ei osanud meid väga aidata vaid hoopis natukene kõigest naeris. aga meil siiski lõppes kõik hästi. ja siis nägime lennukit oli vast alles pirakas:D 8 kohta reas. ja vot siis saime menüü. niikõigepealt me mugisime õhu kuivatatud liha parmesani juustuga siis salat meloni kastmega, siis tuli põhiroog milleks oli kana riisiga. siis oli kukkuel juustu ja küpsist ja magustoit mega hea koogike:D. Siis proovisime punast veini mis oli eriti ökkkkkkkkkkkk, siis saime veel kokat ja jäätist ja kõht oli ilutsti täis:) 6 tundi möödus väga kiiresti vaatasime filmi ja mängisime mänge.
Nüüd oleme siin dubai lennujaamas mis on eriti hiigel ja me ei tunne ennast kuigu hästi siin sest siin on kõik nii mustad inimesed ja nad magavad põrandal. me nüüd tahtsime kohe dubai lennule check ini ära teha, pidime minema 40 värava juurde, mis ei olnud just väga lühike maa aga sealsaime tünksi ja saadeti meid tagasi algusesse ja nüüd me siin ootame et saaks siis lõpuks ära check inida.
Hamburgis tahtsime me ka tegelikult netti tulla aga seal lennujaam plokkis meid, saime ainult lennujaama kodukal tsillida, aga siin saime ilusti orksi ja msni, vot nii.
ja nüüd lähemegi uuesti üritama ennast check inida
Sauki tupsud Sassu ja Janne Dubaist
ja muideks siin on kohutavalt rõvedalt palav ja niiiiiiiiiiske!!!!

Kommentaare ei ole: