pühapäev, 18. mai 2008

Tsirkuse klounid:):)

Eile hommikul me veel ilusti magasime ja siis onu Tuglas tuli meile külla ja küsis kas me tsirkusesse tööle tahame minna, meil oli esimene mõte, et misasa klounideks w:D, aga noh me otsustasime minna ikkagi:P. Läksime siis poole 1ks kohale, siis saadeti meid tsirkust vaatama, vaatasime seda oma 45 minta. Kui tsirkus läbi sai hakkasime siis tööle ka:P Tassisime natuke toole ja muid raua kolkakaid ja oligi kõik, siis jäime ootama, kuni mehed suure telgi maha võtavad, siis pidime saama edasi töötada, aga kuna oli väga tuuline ilm siis me ootasime oma poolteist tundi, vaatasime kogu aja telekat karavanis:P Ja siis võeti otsus vastu, et telk võetakse hoopis järgmine päev maha. Vot selline tore tööpäev oli siis ja ei kurdaks väga, teleka ja tsirkuse vaatamise eest saime raha:P. 
Ja eile kell 12 päeval oli meil siin 2 kraadi sooja:). Õhtul kui poodi läksime siis üks tädi ütles, et 3 tunni sõidu kaugusel sajab lund:). Teretulemast Austraaliasse:)
Nüüd me saame oma Cv-desse kirjutada, et oleme töötanud tsirkuses ja ka tivolis:D, siukesed lahedad karjäärimutid olemegi:D

Kommentaare ei ole: