pühapäev, 30. märts 2008

Tervitused tavisesse Eestisse!!

Kirjutan teile siis natuke oma sünnast ka:) Ma nüüd siis 20...haha ei tunne küll ennast nii vanana:P 15. märtsi hommik hakkas pihta kohe õnnesoovide ja kingitustega:P. Ja lõuna paiku oli meil Simoni (kohalik töökaaslane) ja teiste eestlastega väljasõit Girraween National Parki. See oli umbes 30 km Stanthorpest. Sinna jõudes ootas meid ees mõnus üllatus....nimelt oli meie matk aind mäkke üles ja seda tegime me oma 2 tundi (üles ja alla kokku)...aga no väljas oli kuum ja aind mäkke ronida ei ole just väga lihtne, eriti veel kui plätud jalas, liiga libe nendega. Algus tuli treppe kõndida ja pärast kui jõudsime selle suure kivi juurde, siis tuli alustada ronimist mööda kiviseina:D....kui me seal all olime ja seda vaatasime, siis oli küll sihuke tunne, et sinna me küll üles ei jõua:P:P...Aega võttis aga asja sai...jõudsime ilusti üles ja see vaade oli lhtsalt nii vinge. Kivimäe otsas nägime eckosid (suuri sisalikke). Ja siis algas meie fotosessioon ja siis trip tagasi alla. Ja oh seda õudust...alla oli veel hullem minna, sest jalad lihtsalt värisesid kuna olid koguaeg pinges....lõpuks kui olime peaaegu all tagasi suutis sassu kärna panna...see oli tegelt päris jube, sest ta kukkus kivi peale aga õnneks ei juhtunud midagi. Teel alla nägid osad veel oma meetrist ussi ja no kängurud olid seal kohlikud....20 tükki peesitasid muruplatsil.  Ja siis alustasime tagasisõitu. Mägi vallutatud ja fotosessioon tehtud. Kui lõpuks hostelisse jõudsime oli kell juba päris palju ja kõhud kõigil tühjad. Kuna mul oli sünna, siis tuli natuke ikka välja ka teha:P:P...Läksime siis jõe äärde grillima. Väike grill ja vein ja nalja kui palju:D....Kuna oli juba pime ja seal valgustust polnud, siis tulime tagasi hostelisse kooki sööma. Ja sellega mu sünna siis lõppeski. Nimelt see oli üks meeldejäävamaid sünnipäevi. Trenni sai kõvasti tehtud:D ja loodust ka nähtud... 
Ja suured suured tänud kõigile, kes mind meeles pidasid!!!! Ja oma nunnudele, kes mulle kingitusi tegid!!! Igatsen teid lihtsalt nii nii väga!!!!!


Nii nüüd kirjutame teile natuke oma eelmisest nädalavahetusest ka...Nimelt selle sisustasime me golfi mängimisega. Simon kutsus meid mängima ja me kohe nõus, sest polnud ju varem sea proovinud. Läksime siis sinna kohale ja kõigil suvakad riided seljas ja plätud jalas...nii ja siis saime teada, et kohe kindlasti peavad olema jalas sokid ja siis kinnised jalanõud....nii tuli jälle siis hostelisse tagasi minna ja ennast korda teha. Tagasi golfi plasil saime teada hinna:D...see meid ka ei rõõmustanud ja siis juba hakkasime loobuma, et ei mängigi aga siis Simon otsustas kõigile välja teha ( me oleme talle väga tänulikud). Ja siis hakkaski meie golfi mäng pihta... Nimelt see polnud absull nii lihtne kui tundub....Me suutsime sada korda mööda lüüa ja maad künda täiega. Pall tuli saada 4 löögiga auku aga meie suutsime seda teha umbes 20 löögig kui mitte rohkem:D Aga tegelikult oli see päris fun ja kunagi tahaks seda uuesti proovida...siis oleme juba osavamad. 
Aaa ja siis seal golfi platsil chillivad koguaeg kängurud ja siis me nägime ühte känguru poksi pealt:D:..päris naljakas oli vaadata...nagu inimesed kaklesid käte ja jalgadega. 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.