laupäev, 20. oktoober 2007

(16.10.07)Täna oli meil vaba päev, muidu pidi tänasest uus töö tulema, aga no sittagi, meil on tegelikult kopp ees sellest Vince'st, ta kogu aeg lubab uut ja head tööd aga no parem pangu põlema ennast:D. Et oma tuju natuke paremaks teha otsustasime minna väiksele shopingule, mis oli täna isegi edukas;), nüüd me saame laupäeval kluppi minna:D. Paul (sakslane ) kutsus meid barbequele, me mõtlesime, et niisama tsill on taga hoovis, aga tegelikult oli Paulil hoopis täna sünku, sai 19. Shoppasime väikse kingi poest kähku ja lendasime platsi. Päris tore tsill oli. Kui me hakkasime tagasi oma tuppa minema, siis avastasime, et meie toa võti on kadunud. Peagi tuli meelde, et võti oli meil kilekotis, aga kilekotist oli vahepeal saanud prügikott ja prügikoti koht on ikka prügikastis:D, seega meie toa võti oli prügikastis:D. Egas midagi hakkasime siis tuhnima prügikastis, esimese kastiga ei läinud õnneks, sealt me ei leidnud oma võtit, aga järgmises kastis oli kilekott, milles oli meie võti:D, yeee, saime tupppa:D. Ja homme peame me 9.30 valmis olema, et kuskile show'le või karnevalile tööd otsima minna:D, suht haige, me väga ei taju mis värk on, vahepeal oli meil selline tunne, et tõmbaks kohe siit Mildurast minema!!!!!!!!(17.10.07)9.30 olime ilusti valma, et karnevalile põrutada. Aga noh kohale jõudes saime teada, et tegu ei ole mitte karnevaliga vaid tivoliga:D. Astusime bussist maha ja siis pidi igaüks omale tööd hakkama otsima, suht nunts ju, kondad mööda tivolit ringi nagu vaeslaps ja küsid kõigi käest tööd tööd tööd:D. Me otseloomulikult tahtsime koos kuskil töötada, kuna meie inglise keel pole perfektne, siis üksi nagu väga ei oleks tahtnud tsillida:D. Läbi raskuste said Sassust ja Jantsist kaks õnnelikku burksi ja friikate müüjat:D, whii kas saab olla veel parem töö kui müüja burksi tivolis:D. Vahepeal oli suht nukker seis meil, kuna Sassu pidi piletimüüja üksi olema ja Jantsil polnud üldse kindlat tööd veel(ainult mingi mutike andis enda numbri, et ta helistaks kella kolme ajal...aga no nii kaua ei viitsinud oodata ja tuli edasi otsida). Sassu esimene boss oli suht kuri vend, Sassu tahtis enda asemel tööle panna Marzia, et ise koos Jantsiga burkse müüma minna aga see vennike saatis Sassu kus kurat:D..meil kõigiljäi suu lahti.D et nagu mida kuradit...nii et siis me põdesime täiega, sest Sassu sai endale Marzia töö aga Marzia Sassu oma ei saanud. (Marzia pidi koos Jantsiga burkse müüma). Aga kõik lõppes siiski hästi...Lõpuks saime kõik kolmekesi töö. Ja see mutike, kes meile tööd pakkus on ka õnneks norm, nii et kui me kassaaparaadiga näiteks midagi natuke võssa paneme, siis me loodame, et ta ei vallanda meid:D. Ja homme õhtuks oleme me ise ka ühed suured burksid:D. Me töötame tivolis 3 päeva. See tivoli on natuke naljakas kuna siin on nagu kõigil mingi 100 koera ja need kõik siblivad seal ringi ja siis olid kitsed ja papakoid...suht loomaaed nagu.
(18.10.07) Esimene tivolipäevTäna hommikul tuli Vince meie juurde uudisega, et sai meile uue ja HEA töö ( head tööd ta lubab alati). Ta ütles, et me peame homme tööle minema, muidu me seda tööd ei saa, aga me olime hõivatud ju tivolis 3 päeva. Väike jama, seega me pidime rääkima tivoli bossiga, et äkki me saame homme hiljem tööle tulla, peale oma uut tööd. Boss oli õnneks mõistlik ja kõik läks hästi. Oma esimest tivolipäeva me väga ei kommentaariks:D, nalja sai ja marki sai ka ikka kõvasti teha:D. Inimesed küsivad siin nii naljakalt hot doge ja jooke, et me alguses kohe üldse ei laksinud ära, mida nad soovivad ja siis meie põhi sõnaks oli sorry sorry sorry, what:D. Ja siis kaks bossi olid ka seal putkas, kus me töötame ja nad kogu aeg rääkisid omavahel, täpselt siuke tunne, et klatsivad meid ja tahavad vallandada:D. Aga noh mõne aja möödudes hakkas asi ikka paremuse poole ka liikuma:D. Aga siis võttis jälle juhtmesse ära, kui mõni perekond tuli ja shoppas omale kuhjaga süüa. Ja meid ei vallandatud:D, whiii:DKui me tivolist koju jõudsime ootas meid tore üllatus. Üks korea poiss ja tüdruk olid meie tuppa kolinud, on siis seda jama nüüd vaja. (19.10.07) TöömutidLõpuks ometi on Vince oma lubaduse suutnud ka täita. Uus töö on tõesti hea, mega mega lihtne ja palga üle ka ei kurdaks. Me vahatame viinamarja oksi. Me peame neid lihtsalt korraks vaha sissse kastma ja siis korraks külme vette ja vsjoooo. Ja töö on sees, mitte kõrvetava päikese käes.Ja tivolist siis nii palju, et täna läks juba paremini, aga marki tegime ka ikka:). Me alustasime täna tööd 7.30 hommikul ja lõpetasime 10.30 õhtul. Me olime ikka väga läbi õhtuks.
(21.10.07)
Erviiiiiiin suured õnnesoovid ja kallid sulle!..Loodame, et üllatus jõudis/jõuab ilusti kohale;)!...Ja siis me peksame enda toanaabrid välja kuna see poiss lihtsalt norskab nii kõvasti, et me Sassuga olime terve öö üleval:S..Niigi oli meil seda uneaega antud kõigest 6 tundi ja sellest oma 3 me peksime oma toanaabrit, et ta ei norskaks:D.

Kommentaare ei ole: